Bolt Communications

Prosjekter

Ny moderne grafisk profil for tradisjonsrike Lefdal Installasjon

Lefdal lnstallasjon er en tradisjonsrik familieeiet bedrift med sterk lokal forankring og posisjon i Oslo og Bærum. Lefdal ble etablert allerede i 1934 og ønsket en fornyelse av den grafiske profilen. Se mer her

Ny visuell identitet for Øvrevoll Galopp

Øvrevoll Galopp er Norges eneste galoppbane, og har vært i drift siden 1932. Veddeløpsbanen ønsket å modernisere sitt visuelle uttrykk, og vi fikk utfordringen. Sammen har vi utarbeidet en helhetlig profil med nye grafiske elementer og farger.

Design av monogram

Monogram til spesielle anledninger har vært populære i hundrevis av år, og de brukes i de fleste land i verden. Dette er til en konfirmasjon som finner sted til høsten. Vi har designet monogram av initialene FG, og laget design for invitasjoner, menyer, bordkort, etc.

Trygghetsoblat for Oslo Handelsstands Forening

Bolt Communication har designet et oblat for Oslo Handelsstands Forening (OHF) – trygghetsoblat. OHF planlegger å innføre en sertifiseringsordning som har til hensikt å signalisere at trygghetstiltak er ivaretatt hos de respektive butikker. Oblatet skal kommunisere til både kunder, ansatte og eventuelt kriminelle om at trygghetstiltak er installert.

Årsrapport for Olav Thon Eiendomsselskap

Olav Thon Eiendomsselskap inngår i Olav Thon Gruppen, som er Norges største private eiendomsaktør, og en av Norges største hotelloperatører. Bolt Communnication har vært ansvarlig for design og layout for både den trykte årsrapporten, samt webversjonen.

Grafisk profil for Sherpa Økonomi

Sherpa Økonomi er et nyetablert selskap innen forretningsdrift, regnskap, revisjon, IT og økonomistyring med ambisjoner om å bidra til at det settes en ny standard for regnskapsbransjen. Bolt Communication har designet en grafisk profil for selskapet som underbygger deres verdier om å være en trygg og profesjonell rådgiver som har fokus på verdiskaping for sine kunder.

Nytt presentasjonsverktøy for Hertz

Interaktiv PDF (iPDF) hvor navigasjon og layout er designet mer som en webside enn en Powerpoint-presentasjon. Menystrukturen gir brukeren anledning til å navigere etter eget ønske, og presentasjonen blir tilpasset kundens ønsker og behov. En iPDF er en egen applikasjon som man lett kan ta med seg og som fungerer like bra på nettleser som på nettbrett.

PURE er ikke bare vann, det er en tanke!

Bolt Communication fikk i oppdrag å utarbeide konsept og idé for The PURE Water Company i forbindelse med etablering i nytt marked. PURE er kort fortalt husets eget vann som renses, kjøles ned til et friskt alternativ og serveres i gjenvinnbare glassflasker. PURE Water er en unik, miljøvennlig og bærekraftig løsning.

Logo og grafisk profil for Din Segway AS

Den populærere og miljøvennlige tohjulingen kommer til Norge. Bolt Communication har designet logo og grafisk profil til Din Segway AS som er en sertifisert og godkjent forhandler av Segway i Norge.

Ferd Sosiale Entreprenører - Resultatrapport 2013

Den 13. februar gikk Ferd Sosiale Entreprenørers konferanse av stabelen igjen. Med mål om å skape en relevant og inspirerende arena for sosialt entreprenørskap i Norge. Tilstede var både investorer, sosiale entreprenører, representanter fra det offentlige og politikere. Det er fjerde året på rad Bolt Communication utvikler resultatrapporten som ble utdelt alle deltakere. Vi har lagt vekt på en innbydende og leservennlig design og layout. Heftet er i A5-format med spiralrygg.

Rapporten kan lastes ned her

Veddeløperen 2013

Siste utgave av magasinet «Veddeløperen» som utgis årlig av Norsk amatørrytterklubb (NoARK) fra Øvrevoll galoppbane, Norges eneste galoppbane.

Ferdmagasinet 4/2013

Overtrekksdressen Triac kommer med egen dresspose, og setter en ny standard for bekledning i skisporet. – For maksimal ytelse på kalde dager går det ikke an å være bedre kledd, sier Per Henning Grimsrud, direktør for sportsdivisjonen i Swix.

Les mer om Swix i det siste Ferdmagasinet

Vestparken Næringspark er på nett

Vestparken Næringspark ligger ideelt til bare 100 meter fra Lørenskog Storsenter/Triaden. Her finner du mange attraktive tilbud innen helse og velvære, restaurant og take-away, trafikkskole og eiendomsmegling.

Se websiden til Vestparken Næringpark her

Ferdmagasinet 3/2013

Teknologiselskapet Servi er ledende i Norge når det gjelder å få ting til å bevege seg ved hjelp av hydraulikk, elektromekanikk og pneumatikk – til lands og til vanns, og særlig på norsk sokkel. Nå er den raskt voksende bedriften blitt en del av Ferd Capitals portefølje.

Les mer om Servi i det siste Ferdmagasinet

Fornyet grafisk profil for Fearnley Offshore

Fearnley Offshore AS er det ledende internasjonale rådgivende meglerhuset innen global olje- og offshore industri. Vi har utviklet en helhetlig grafisk profil for Fearnley Offshore AS for at selskapet skal framstå tydelig og gjenkjennelig, enhetlig og velorganisert. Den nye profilen skal også styrke bedriftskulturen, i tillegg til å gjøre interne prosesser mer effektive for Fearnley Offshore. I tillegg til de grafiske elementer har vi produsert maler for rapporter og presentasjoner.